Tahač s kontejnerem Mercedes-Benz 1:20 RTR 2,4Ghz

Kód
DE564
Značka
Double Eagle
Dostupnost
Cena:
1 790 Kč
s DPH

Model tahače s návěsem a lodním kontejnerem Mercedes-Benz Arocs v měřítku 1:20 na dálkové ovládání. Obsahuje funkce jako jízda dopředu a dozadu, zatáčení doleva a doprava, simulace zvuku motoru, zpátečky, klaksonu. Simuluje světla předních a zadních světlometů, odpojení/připojení návěsu, vysunutí návěsových nohou a další. Součástí balení je originální akumulátor a nabíječ.

Mercedes Benz Arocs Container Truck E546-003 : Mercedes Benz Arocs Container Truck E546-003 od společnosti Double Eagle je výjimečný RC model, který nabízí velmi detailní a funkční repliku skutečného nákladního vozu Mercedes Benz Arocs. Tento model v měřítku 1:20 je ideální jak pro sběratele, tak pro mladé nadšence, kteří se zajímají o stavební a logistická vozidla. Klíčové vlastnosti: : - Autentický design: Model se vyznačuje velmi detailně zpracovanou kabinou s přesnými zrcátky, světlomety a dalšími jemnými prvky, které poskytují realistickou reprezentaci skutečného nákladního vozu Mercedes Benz Arocs. - Dálkové ovládání: Model je vybaven 2.4GHz dálkovým ovládáním, které umožňuje snadné manévrování na vzdálenost až 25 metrů bez rušení. To zajišťuje plynulé a přesné ovládání, ideální pro hraní jak uvnitř, tak venku. - Funkční na ... více »

Mercedes Benz Arocs Container Truck E546-003

Mercedes Benz Arocs Container Truck E546-003 od společnosti Double Eagle je výjimečný RC model, který nabízí velmi detailní a funkční repliku skutečného nákladního vozu Mercedes Benz Arocs. Tento model v měřítku 1:20 je ideální jak pro sběratele, tak pro mladé nadšence, kteří se zajímají o stavební a logistická vozidla.

Klíčové vlastnosti:

- Autentický design: Model se vyznačuje velmi detailně zpracovanou kabinou s přesnými zrcátky, světlomety a dalšími jemnými prvky, které poskytují realistickou reprezentaci skutečného nákladního vozu Mercedes Benz Arocs.

- Dálkové ovládání: Model je vybaven 2.4GHz dálkovým ovládáním, které umožňuje snadné manévrování na vzdálenost až 25 metrů bez rušení. To zajišťuje plynulé a přesné ovládání, ideální pro hraní jak uvnitř, tak venku.

- Funkční nakládání kontejneru: Nákladní vůz obsahuje funkční kontejner, který lze zvedat a spouštět, což napodobuje skutečné operace s kontejnery. Tato funkce zvyšuje hrací hodnotu a vzdělávací aspekt modelu, který děti učí o logistice a přepravě.

- Odolná konstrukce: Model je vyroben z vysoce kvalitních plastových a elektronických komponent, které zajišťují dlouhou životnost a odolnost při hraní.

- Realistické světelné a zvukové efekty: Model je vybaven funkčními světlomety a zvukovými efekty, které simulují zvuky motoru a klaksonu nákladního vozu, což zvyšuje celkový zážitek z hraní.

Technické specifikace:

- Rozměry: Přibližně 60.6 x 16.1 x 21.7 cm
- Baterie: Model je napájen dobíjecí baterií 7.2V 400mAh (součástí balení), zatímco ovladač vyžaduje 2 x 1.5V AA baterie (nejsou součástí balení).
- Doba nabíjení: přibližně 4 hodiny
- Doba provozu: Až 30 minut na jedno nabití
- Maximální rychlost: Až 3 km/h

Obsah balení:

- 1x Mercedes Benz Arocs Container Truck (E564-003)
- 1x Dálkový ovladač
- 1x Dobíjecí baterie pro model
- 1x USB nabíjecí kabel
- 1x Návod k použití

Model Mercedes Benz Arocs Container Truck E564-003 je skvělou volbou pro všechny, kdo milují nákladní vozy a dálkově ovládané modely. Díky jeho realistickým funkcím a detailnímu zpracování nabízí hodiny zábavy a zároveň podporuje rozvoj motorických dovedností a kreativity.

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ