Caribbean V2 RTR 2,4GHz plachetnice červená

Kód
4ST308802R
Značka
Joysway
Dostupnost
Cena:
1 749 Kč
s DPH

RTR set malé plachetnice třídy Footy s dvoukanálovou RC soupravou 2,4GHz pro začátečníky. Plastový trup, 100% připraveno k plavbě, ovládané plachty a kormidlo. Trup a plachty červeno-černo-bílé, vysílač v módu 2.

Caribbean RTR Micro Sailing Yacht : Caribbean RTR Micro Sailing Yacht je elegantní a výkonná plachetnice, která nabízí realistický zážitek z plachtění v malém měřítku. Tato plně sestavená plachetnice je navržena pro snadné ovládání a vysokou stabilitu na vodě, což ji činí ideální pro začátečníky i zkušené modeláře. Klíčové vlastnosti : - Elegantní design: Plachetnice se pyšní moderním a stylovým designem, který je nejen esteticky příjemný, ale také optimalizovaný pro nejlepší výkon na vodě. - Vysoce kvalitní materiály: Trup plachetnice je vyroben z odolného plastu s profesionální povrchovou úpravou, která zajišťuje dlouhou životnost a odolnost vůči povětrnostním podmínkám. - Jednoduché ovládání: 2,4GHz digitální proporcionální vysílač ... více »

Caribbean RTR Micro Sailing Yacht

Caribbean RTR Micro Sailing Yacht je elegantní a výkonná plachetnice, která nabízí realistický zážitek z plachtění v malém měřítku. Tato plně sestavená plachetnice je navržena pro snadné ovládání a vysokou stabilitu na vodě, což ji činí ideální pro začátečníky i zkušené modeláře.

Klíčové vlastnosti

- Elegantní design: Plachetnice se pyšní moderním a stylovým designem, který je nejen esteticky příjemný, ale také optimalizovaný pro nejlepší výkon na vodě.

- Vysoce kvalitní materiály: Trup plachetnice je vyroben z odolného plastu s profesionální povrchovou úpravou, která zajišťuje dlouhou životnost a odolnost vůči povětrnostním podmínkám.

- Jednoduché ovládání: 2,4GHz digitální proporcionální vysílač umožňuje přesné a plynulé ovládání plachetnice, což usnadňuje manévrování i v náročnějších podmínkách.

- Kompaktní velikost: Díky svým kompaktním rozměrům je plachetnice snadno přenosná a vhodná pro plachtění na menších vodních plochách.

- Stabilita na vodě: Plachetnice je navržena tak, aby byla stabilní i při silnějším větru, což zajišťuje plynulou a bezpečnou plavbu.

Technické specifikace

- Délka: 260 mm
- Šířka: 90 mm
- Výška stožáru: 435 mm
- Celková výška: 520 mm
- Hmotnost: 170 g (s baterií)
- Materiál trupu: Odolný plast s profesionální povrchovou úpravou

Obsah balení:

- 1x Caribbean RTR Micro Sailing Yacht
- 1x 2,4GHz vysílač a přijímač
- 1x Sada baterií
- 1x USB nabíječka
- 1x Stojan na plachetnici
- 1x Návod k použití

Proč si vybrat Caribbean RTR Micro Sailing Yacht

Caribbean RTR Micro Sailing Yacht je skvělou volbou pro všechny, kteří milují plachtění a hledají kompaktní, ale výkonný model plachetnice. Díky svému elegantnímu designu, snadnému ovládání a vysoké stabilitě na vodě nabízí tato plachetnice hodiny zábavy a relaxace. Je to perfektní doplněk do vaší sbírky a skvělý dárek pro všechny nadšence do modelářství.

Délka [mm]260
Šířka [mm]90
Výška stěžně [mm]320
Výška [mm]435
Hmotnost [g]175
Plocha plachet [dm2]2.47
Plocha kosatky [dm2]0.8
Plocha vratiplachty [dm2]1.67

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ