SuperLIght Deluxe kolo 68mm, 1 pár

Kód
KAV0101
Značka
KAVAN
Dostupnost
Cena:
225 Kč
s DPH

Kola SuperLight Deluxe mají chromovaný plastový ráfek a podélné drážky.

Kola SuperLight Deluxe : Tato kola SuperLight byla původně vyvinuta pro modely se spalovacími motory, ale nyní jsou stejně zajímavé i pro elektrické modely. Kola KAVAN váží jen tolik jako pneumatiky z pěnové gumy a jsou stejně pevné jako běžné plastové/pryžové pneumatiky. Díky speciálnímu výrobnímu procesu mají pneumatiky rovnoměrnou tloušťku stěny, a proto jsou stabilní, aniž by poskakovaly nebo se kymácely. Výsledkem je vynikající směrová stabilita. Jsou stejně vhodné pro hladké dráhy jako pro travnaté cesty. Kola SuperLight Deluxe mají chromovaný plastový ráfek a podélné drážky. Kola SuperLight Deluxe Ø kola: 68 mm Hmotnost: 19,9-20,3 g ... více »

Kola SuperLight Deluxe

Tato kola SuperLight byla původně vyvinuta pro modely se spalovacími motory, ale nyní jsou stejně zajímavé i pro elektrické modely. Kola KAVAN váží jen tolik jako pneumatiky z pěnové gumy a jsou stejně pevné jako běžné plastové/pryžové pneumatiky. Díky speciálnímu výrobnímu procesu mají pneumatiky rovnoměrnou tloušťku stěny, a proto jsou stabilní, aniž by poskakovaly nebo se kymácely. Výsledkem je vynikající směrová stabilita. Jsou stejně vhodné pro hladké dráhy jako pro travnaté cesty.

Kola SuperLight Deluxe mají chromovaný plastový ráfek a podélné drážky.

Kola SuperLight Deluxe

  • Ø kola: 68 mm
  • Hmotnost: 19,9-20,3 g
  • Šířka: 25,0-25,2 mm
  • Průměr osy: 4 mm
  • Obsah: 2 kusy

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ