Kingfisher 1400mm ARF s koly, plováky a lyžemi

Kód
4ST18084-A
Značka
FMS
Dostupnost
Cena:
6 890 Kč
s DPH

ARF set cvičného "trojživelného" hornoplošníku z odolného pěnového EPO o rozpětí 1400mm se střídavým motorem C3536-850, 40A regulátorem a osazenými 6 servy. Ovládaná křidélka, klapky, směrovka, výškovka. Sada obsahuje kolový podvozek, lyže i plováky.

FMS 1400 mm Kingfisher PNP s Reflex V2, koly plováky, lyžemi a klapkami : FMS 1400 mm Kingfisher PNP je všestranný a detailně propracovaný model letadla, ideální pro všechny nadšence do RC modelů. Tento model nabízí možnost létání na různých površích díky výměnným kolům, plovákům a lyžím. S jeho výbornými letovými vlastnostmi a snadnou ovladatelností je vhodný jak pro začátečníky, tak pro pokročilé piloty. Klíčové vlastnosti: : - Autentický design: Model je detailně zpracovaný, s realistickými prvky jako je kokpit a funkční klapky. Modrá kamufláž dodává modelu autentický vzhled. - Velikost: s rozpětím křídel 1400 mm a délkou 915 mm je tento model ideální pro stabilní letové vlastnosti. - Výkonný motor: FMS Kingfisher je vybaven střídavým ... více »

FMS 1400 mm Kingfisher PNP s Reflex V2, koly plováky, lyžemi a klapkami

FMS 1400 mm Kingfisher PNP je všestranný a detailně propracovaný model letadla, ideální pro všechny nadšence do RC modelů. Tento model nabízí možnost létání na různých površích díky výměnným kolům, plovákům a lyžím. S jeho výbornými letovými vlastnostmi a snadnou ovladatelností je vhodný jak pro začátečníky, tak pro pokročilé piloty.

Klíčové vlastnosti:

- Autentický design: Model je detailně zpracovaný, s realistickými prvky jako je kokpit a funkční klapky. Modrá kamufláž dodává modelu autentický vzhled.

- Velikost: s rozpětím křídel 1400 mm a délkou 915 mm je tento model ideální pro stabilní letové vlastnosti.

- Výkonný motor: FMS Kingfisher je vybaven střídavým motorem 3536-KV850, který poskytuje dostatek výkonu pro dynamické lety.

- Konstrukce: Vyrobeno z odolné a lehké EPO pěny, což zajišťuje vysokou pevnost a odolnost při nízké hmotnosti.

- Výměnné příslušenství: Model je dodáván s koly, plováky a lyžemi, což umožňuje létání na různých površích.

- Snadná montáž: Plug-N-Play (PNP) konfigurace znamená, že model přichází předem sestavený. Stačí připojit vlastní vysílač, přijímač a baterii.

- Přesné řízení: Digitální metal-gear serva zajišťují rychlé a přesné reakce při ovládání.

- Reflex V2 stabilizace: Integrovaný Reflex V2 systém poskytuje vynikající stabilizaci letu.

Technické specifikace:

- Rozpětí křídel: 1400 mm
- Délka: 915 mm
- Letová hmotnost: 1400 g
- Motor: Střídavý 3536-KV850
- Regulátor: 40A
- Serva: 6x 9g digitální metal-gear serva
- Materiál: EPO pěna
- Doporučená baterie: 3S 2200mAh 35C

Obsah balení:

- 1x FMS 1400 mm Kingfisher PNP (předem sestavený trup, křídla a ocasní plochy)
- 1x Střídavý motor 3536-KV850
- 1x 40A regulátor
- 6x 9g digitální metal-gear serva
- 1x Podrobný návod k použití
- 1x kola, plováky a lyže

Proč si vybrat tento model:

FMS 1400 mm Kingfisher PNP je ideální volbou pro ty, kteří hledají univerzální a vysoce kvalitní model letadla. Díky detailnímu zpracování, výkonnému motoru a robustní konstrukci nabízí tento model autentický zážitek z létání. Jeho snadná montáž a vynikající ovladatelnost ho činí skvělou volbou pro piloty všech úrovní.

Pohon a RC vybavení:

Motor *C3536-KV850
Regulátor *střídavý 40A
Vrtule *11x7"
Akumulátor RAY G4 11,1 V 2200 mAh
Serva *6x mikro
RC souprava min. 5 kanálů
*) Součást ARF setu

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ