Creole Queen říční parník 1219mm

Kód
4SP1222
Značka
DUMAS
Dostupnost
Cena:
11 990 Kč
s DPH

Kolesový říční parník 1219mm v rozsypu pro zkušeného stavitele. Trup a nástavby z předseknutých překližkových a mahagonových dílů a balsových a smrkových planěk. Množství maketových doplňků z kovu, dřeva a plastů.

Creole Queen Kit : Creole Queen Kit od Dumas je detailní model parníku inspirovaný ikonickým plavidlem, které můžete snadno zařadit do dob Marka Twaina. Ačkoliv byl postaven v roce 1983 pro světovou výstavu v New Orleans v roce 1984, jeho vzhled je autentický a připomíná lodě z 19. století. Tento mdel je ideální pro vášnivé modeláře, kteří ocení historický design a precizní zpracování. Klíčové vlastnosti: : - Autentický design: Model věrně reprodukuje vzhled původních parníků, ačkoliv je Creole Queen poháněna moderním diesel-elektrickým pohonem. - Kompletní kit: Obsahuje laserem řezané díly a březové a mahagonové překližky, dřevěné výlisky, kovové a plastové komponenty a sadu tří stran nálepek. - Kvalitní materiály: Prvotřídní březové ... více »

Creole Queen Kit

Creole Queen Kit od Dumas je detailní model parníku inspirovaný ikonickým plavidlem, které můžete snadno zařadit do dob Marka Twaina. Ačkoliv byl postaven v roce 1983 pro světovou výstavu v New Orleans v roce 1984, jeho vzhled je autentický a připomíná lodě z 19. století. Tento mdel je ideální pro vášnivé modeláře, kteří ocení historický design a precizní zpracování.

Klíčové vlastnosti:

- Autentický design: Model věrně reprodukuje vzhled původních parníků, ačkoliv je Creole Queen poháněna moderním diesel-elektrickým pohonem.

- Kompletní kit: Obsahuje laserem řezané díly a březové a mahagonové překližky, dřevěné výlisky, kovové a plastové komponenty a sadu tří stran nálepek.

- Kvalitní materiály: Prvotřídní březové a mahagonové dřevo zajišťuje dlouhou životnost a autentický vzhled modelu.

- Možnosti pohonu: Kit obsahuje pohon pro koleso s motorem s redukcí, umožňující perfektní rychlost. Pro odvážnější modeláře je možná i úprava na živou páru.

- Měřítko: 1:48, což poskytuje detailní a přesnou reprezentaci originálu.

Specifikace:

- Délka: 48 palců
- Šířka: 10 palců
- Měřítko: 1:48

Obsah balení:

- Přesně řezané dřevěné díly z březové a mahagonové překližky
- Kovové a plastové komponenty
- Podrobné montážní instrukce
- Třístránková sada nálepek

Dodatečné díly pro R/C:

- Regulátor rychlosti: 12V elektronický regulátor rychlosti
- Baterie: 12V baterie
- Rádio: 2-kanálové rádiové ovládání s jedním servem

Proč si vybrat tento model:

Creole Queen Kit je ideální volbou pro modeláře, kteří hledají detailní a autentický model historického parníku. Nabízí autentický zážitek z modelování díky kvalitním materiálům a precizně navrženým dílům. Tento model kombinuje historickou přesnost s moderními technikami, což z něj činí skvělou investici pro každého nadšence do lodních modelů.

Délka [mm]1219
Šířka [mm]254
Výška [mm]440
Ovládané funkceM,LK
Náročnost stavbyS4
Náročnost pilotážeP1

Doporučený pohon a RC vybavení:

Elektra
Motor Dumas #2029 12 V s převodem 60,5:1 nebo Graupner #1750 Pile-Mot 12 V
Regulátor Graupner #2880 NAVY V30R
Akumulátor Olověný gelový 12 V/7 Ah
Serva 1x HS-311
RC souprava min. 2 kanály

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ