Střešní světelná rampa 70mm - micro JST konektor

Kód
KAV52.1.036
Značka
KAVAN
Dostupnost
Cena:
449 Kč
s DPH

Světelná rampa s 20 bílými LED s vysokou svítivostí pro RC auta. Napájení 5 V, odběr 30-40 mA. Napájecí kabel délky 20 cm s konektorem micro JST. Délka rampy 70 mm.

Světelná rampa o délce 70 mm s dvaceti bílými LED s vysokou svítivostí pro RC auta. Primárně určená pro expediční/crawler vozy v měřítku 1/18, ale lze použít i u jiných modelů a měřítek. Provozní napětí je 5V, odběr je 30-40 mA. Zapojit lze do volného konektoru pro světla. Rampa se upevňuje pomocí přiložených šroubků (označte a vyvrtejte díry do karoserie), nebo oboustranné lepící pásky, vhodného lepidla, stahovacích pásek apod. Sada obsahuje: světelnou rampu, 2 šroubky, návod. ... více »

Světelná rampa o délce 70 mm s dvaceti bílými LED s vysokou svítivostí pro RC auta. Primárně určená pro expediční/crawler vozy v měřítku 1/18, ale lze použít i u jiných modelů a měřítek.

Provozní napětí je 5V, odběr je 30-40 mA. Zapojit lze do volného konektoru pro světla.

Rampa se upevňuje pomocí přiložených šroubků (označte a vyvrtejte díry do karoserie), nebo oboustranné lepící pásky, vhodného lepidla, stahovacích pásek apod.

Sada obsahuje: světelnou rampu, 2 šroubky, návod.

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ