QUICRUN-2030SL-6500KV-BLACK-G2

Kód
HW30404801
Značka
HOBBYWING
Dostupnost
Cena:
729 Kč
s DPH

Výkoný dvoupólový střídavý bezsenzorový motor řady QuicRun, ideální jako náhrada stejnosměrného motoru s mnohem vyšším výkonem a účinností v silničních i terénních autech v měřítku 1:18. Napájení 2S LiPo, KV6500 ot./min na V.

Vysokovýkonné dvoupólové bezsenzorové střídavé elektromotory řady QUICRUN 2030SL G2 jsou ideální pro tuning silničních i terénních RC aut v měřítku 1:18. Oproti v těchto modelech běžným stejnosměrným motorům nabízejí mnohem vyšší výkon a účinnost. Pokud chcete dopřát svému modelu výkonnější motor s vyšší životností a většími možnostmi nastavování ve spolupráci s inteligentním regulátorem QUICRUN 16BL30, jsou elektromotory řady QUICRUN 2030SL G2 to pravé pro vás!Ve srovnání s předchozí generací motorů QUIC ... více »

Vysokovýkonné dvoupólové bezsenzorové střídavé elektromotory řady QUICRUN 2030SL G2 jsou ideální pro tuning silničních i terénních RC aut v měřítku 1:18. Oproti v těchto modelech běžným stejnosměrným motorům nabízejí mnohem vyšší výkon a účinnost. Pokud chcete dopřát svému modelu výkonnější motor s vyšší životností a většími možnostmi nastavování ve spolupráci s inteligentním regulátorem QUICRUN 16BL30, jsou elektromotory řady QUICRUN 2030SL G2 to pravé pro vás!

  • Ve srovnání s předchozí generací motorů QUICRUN nabízejí vyšší výkon a vyšší účinnost - při stejném zatížení je díky tomu provozní teplota motoru nižší.
  • Prachotěsnáná konstrukce pro vysokou životnost.
  • Vysoce stabilní průběh výkonu a točivého momentu v celém rozsahu provozních otáček.
  • CNC obráběný plášť ze slitiny hliníku, vinutí z měděných drátů s vysokou čistotou, pokročilá konstrukce rotoru, velmi tenké (0,2 mm) plechy z křemíkové oceli, vysoce kvalitní hřídel, přesná kuličková ložiska pro vysokou odolnost a hladký chod.
  • Modulárná konstrukce pro snadnou údržbu a opravy/výměny dílů.

Sada obsahuje: Motor QUICRUN 2030SL G2, návod.

Typ motoruStřídavý
Otáčky na volt [ot./min/V]6500
Li-Po [čl.]2
Proud naprázdno [A]1.2
Počet pólů2
Průměr [mm]20
Délka skříně motoru [mm]31
Průměr hřídele [mm]2
Délka volné hřídele [mm]12
Hmotnost [g]42
Časování [°]0
Hallova sondaNe

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ