T90 Main Battle Tank - Stavebnice z kostek

Kód
DEC61003W
Značka
Double Eagle
Dostupnost
Cena:
1 390 Kč
s DPH

CaDA T-90 Tank C61003W : Popis produktu: : CaDA T-90 Tank C61003W je impozantní a detailně propracovaný model jednoho z nejmodernějších a nejvýkonnějších tanků současnosti. Tento model nabízí nejen realistický vzhled, ale také mnoho funkčních prvků, které přinášejí autentický zážitek ze stavby a provozu tanku. Klíčové vlastnosti: : - Detailní design: Model je navržen s ohledem na nejmenší detaily skutečného T-90 tanku. Věrohodné prvky jako je otočná věž, realistický kanón, a další detaily zaručují, že tento model bude skvělým doplňkem každé sbírky vojenských vozidel. - Funkčnost: CaDA T-90 Tank je vybaven pohyblivými částmi včetně otočné věže a pohyblivého kanónu. Tank je také vybaven pásy, které umožňují hladký pohyb po různých površích. - Kvalita zpracování: Model je vyroben z vysoce kvalitních plast ... více »

CaDA T-90 Tank C61003W

Popis produktu:

CaDA T-90 Tank C61003W je impozantní a detailně propracovaný model jednoho z nejmodernějších a nejvýkonnějších tanků současnosti. Tento model nabízí nejen realistický vzhled, ale také mnoho funkčních prvků, které přinášejí autentický zážitek ze stavby a provozu tanku.

Klíčové vlastnosti:

- Detailní design: Model je navržen s ohledem na nejmenší detaily skutečného T-90 tanku. Věrohodné prvky jako je otočná věž, realistický kanón, a další detaily zaručují, že tento model bude skvělým doplňkem každé sbírky vojenských vozidel.

- Funkčnost: CaDA T-90 Tank je vybaven pohyblivými částmi včetně otočné věže a pohyblivého kanónu. Tank je také vybaven pásy, které umožňují hladký pohyb po různých površích.

- Kvalita zpracování: Model je vyroben z vysoce kvalitních plastových komponentů, které zajišťují jeho odolnost a dlouhou životnost. Robustní konstrukce zaručuje stabilitu a spolehlivost při hraní i vystavování.

- Interaktivní prvky: Tank je dodáván s dálkovým ovládáním, které umožňuje plné ovládání pohybu a funkcí vozidla. Díky tomu je hra s modelem ještě zábavnější a realističtější.

Technické specifikace:

- Počet dílků: 1722
- Měřítko: 1:20
- Dálkové ovládání: 2.4 GHz pro plynulé a přesné ovládání
- Baterie: Model je napájen dobíjecími bateriemi (součástí balení), dálkový ovladač vyžaduje 2 x 1.5V AA baterie (nejsou součástí balení).

Obsah balení:

- 1x CaDA T-90 Tank C61003W
- 1x Dálkový ovladač
- 1x Sada dobíjecích baterií
- 1x USB nabíjecí kabel
- 1x Návod k použití

Proč si vybrat tento model:

CaDA T-90 Tank C61003W je více než jen obyčejná stavebnice. Nabízí plně funkční model tanku, který je ideální pro všechny fanoušky vojenské techniky a dálkově ovládaných modelů. Díky svému detailnímu zpracování a autentickým funkcím poskytuje hodiny zábavy a zároveň podporuje rozvoj technických dovedností a kreativity. Tento model je perfektní jak pro hraní, tak pro vystavování, a bude skvělým dárkem pro každého nadšence do vojenské techniky.

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ