PGYTECH 96cm Extendable Selfie Stick (P-GM-174)

Kód
PGB784
Značka
PGYTECH
Dostupnost
Cena:
549 Kč
s DPH

Rozšiřitelná selfie tyč PGYTECH 96 cm (P-GM-174) je dokonalým doplňkem pro pořizování úžasných selfie a skupinových fotografií. Se svou působivou délkou prodloužení 96 cm tato selfie tyč zajišťuje, že můžete zachytit úplný pohled na své okolí a do záběru se vejdou všichni. Ať už cestujete, navštěvujete akce nebo jednoduše pořizujete každodenní selfie, tato selfie tyč je nezbytným nástrojem pro každého fotografického nadšence. Selfie tyč má standardní 1/4 rozhraní, díky čemuž je univerzálně kompatibilní s širokou škálou fotoaparátů a smartphonů. To vám umožní snadno připojit a upravit vaše zařízení, abyste zajistili perfektní úhel pro vaše fotografie. Odolná konstrukce z hliníkové slitiny zajišťuje, že selfie tyč je robustní a spolehlivá a poskytuje vám klid při zachycování vzpomínek. S hmotností pouhých 130 g a kompaktní velikostí produktu φ23 * 206 mm ~ φ23 * 960 mm při plném vytažení je tato selfie ... více »

Rozšiřitelná selfie tyč PGYTECH 96 cm (P-GM-174) je dokonalým doplňkem pro pořizování úžasných selfie a skupinových fotografií. Se svou působivou délkou prodloužení 96 cm tato selfie tyč zajišťuje, že můžete zachytit úplný pohled na své okolí a do záběru se vejdou všichni. Ať už cestujete, navštěvujete akce nebo jednoduše pořizujete každodenní selfie, tato selfie tyč je nezbytným nástrojem pro každého fotografického nadšence.

Selfie tyč má standardní 1/4 rozhraní, díky čemuž je univerzálně kompatibilní s širokou škálou fotoaparátů a smartphonů. To vám umožní snadno připojit a upravit vaše zařízení, abyste zajistili perfektní úhel pro vaše fotografie. Odolná konstrukce z hliníkové slitiny zajišťuje, že selfie tyč je robustní a spolehlivá a poskytuje vám klid při zachycování vzpomínek.

S hmotností pouhých 130 g a kompaktní velikostí produktu φ23 * 206 mm ~ φ23 * 960 mm při plném vytažení je tato selfie tyč lehká a přenosná, takže ji můžete snadno nosit s sebou, ať jdete kamkoli. Ať už jste na túře, na koncertě nebo prostě jen tak ven s přáteli, PGYTECH 96cm Extendable Selfie Stick je ideálním nástrojem pro zachycení krásných okamžiků a vytvoření trvalých vzpomínek.

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ