Warrior V4 Deep Vee Mini 2,4Ghz RTR

Kód
4ST308206V4
Značka
Joysway
Dostupnost
Cena:
2 290 Kč
s DPH

Rychlostní člun (420 mm) s plastovým trupem s motorem řady 390 s vodním chlazením. Zcela hotový model s dvoukanálovou pistolovou RC soupravou 2,4GHz, elektronickým regulátorem otáček, 7,4V 900mAh Li-ion aku a nabíječem.

Warrior V4 RTR Small RC Speed Boat : Warrior V4 je kompaktní, ale výkonný model RC rychlostního člunu, který je ideální pro nadšence do dálkově ovládaných modelů hledající kombinaci rychlosti a ovladatelnosti. Tento model je připraven k jízdě (RTR) a nabízí mnoho funkcí, které zaručují skvělý zážitek z jízdy na vodě. Klíčové vlastnosti: : - Design trupu: Vysoce odolný plastový trup s lakováním a dekoračními samolepkami, který zajišťuje pevnost a dlouhou životnost. - Pohon: Výkonný vodou chlazený motor třídy 390 s převodovkou a vodou chlazeným ESC (elektronický regulátor otáček) zajišťují spolehlivý výkon a efektivní chlazení. - Rychlost a ovladatelnost: Dosahuje rychlosti až 25 km/h a je vybaven funkcí samostatného obratu, což je skvělá vlastnost pro snadnou obnovu kontroly nad lodí. ... více »

Warrior V4 RTR Small RC Speed Boat

Warrior V4 je kompaktní, ale výkonný model RC rychlostního člunu, který je ideální pro nadšence do dálkově ovládaných modelů hledající kombinaci rychlosti a ovladatelnosti. Tento model je připraven k jízdě (RTR) a nabízí mnoho funkcí, které zaručují skvělý zážitek z jízdy na vodě.

Klíčové vlastnosti:

- Design trupu: Vysoce odolný plastový trup s lakováním a dekoračními samolepkami, který zajišťuje pevnost a dlouhou životnost.

- Pohon: Výkonný vodou chlazený motor třídy 390 s převodovkou a vodou chlazeným ESC (elektronický regulátor otáček) zajišťují spolehlivý výkon a efektivní chlazení.

- Rychlost a ovladatelnost: Dosahuje rychlosti až 25 km/h a je vybaven funkcí samostatného obratu, což je skvělá vlastnost pro snadnou obnovu kontroly nad lodí.

- Dálkové ovládání: Součástí je digitální proporcionální vysílač J2C96 2.4GHz, který nabízí přesné řízení a trémování směru a plynu.

- Baterie a nabíjení: Model je napájen Li-ion baterií 7.4V 900mAh, která je součástí balení spolu s USB nabíječkou.

- Kompletní balení: Obsahuje vše, co potřebujete k okamžitému použití - trup, vysílač, přijímač s ESC, motor, servopohon kormidla, baterie a nabíječku.

Technické specifikace:

- Délka trupu: 360 mm
- Šířka: 115 mm
- Hmotnost: 540 g (včetně baterie)
- Rychlost: Až 25 km/h
- Funkce samostatného otočení: Nová funkce od roku 2023

Co je v balení:

- Trup s grafikou a dokončenou montáží
- Vysílač J2C96 2.4GHz
- Přijímač a 15A vodou chlazený ESC
- Výkonný vodou chlazený motor 390 s převodovkou
- Vodotěsné kormidlo servo 9g
- 7.4V 900mAh Li-ion baterie
- USB nabíječka pro 2S baterie
- Nylonová dvoulistý vrtule
- 4 AA baterie pro vysílač
- Stojan z ABS plastu pro loď

Warrior V4 RTR je skvělou volbou pro každého, kdo hledá kvalitní a zábavný RC rychlostní člun. Jeho odolný design, snadné ovládání a vysoká rychlost z něj činí ideální model pro všechny úrovně zkušeností.

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ