Focus V3 RTR plachetnice - modrá

Kód
4ST308812V3B
Značka
Joysway
Dostupnost
Cena:
8 190 Kč
s DPH

Model plachetnice s plastovým trupem délky 995mm v RTR verzi s 2,4GHz soupravou, silným servem navijáku a servem kormidla. Soutěžní plachetnice třídy 1M, uhlíkový stěžeň a ráhna, celková výška 2046mm. Skvělý model i pro opravdu velké vodní plochy a silnější vítr.

Focus V3 RC Sailboat : Focus V3 One Meter RC Plachetnice je vysoce kvalitní model plachetnice určený pro náročné modeláře, kteří hledají realistický zážitek z plachtění. Tento model kombinuje eleganci, výkon a přesnost, což z něj činí vynikající volbu pro všechny milovníky vodních sportů a modelářství. Klíčové vlastnosti: : - Délka trupu: 995 mm- Šířka: 170 mm- Celková výška: 2046 mm- Hmotnost: 2930 g (s baterií)- Materiál trupu: Plast s kvalitním lakováním a dekorativními nálepkami. - Design a konstrukce: Focus V3 je navržen s ohledem na maximální výkon a stabilitu. Trup je vyroben z odolného plastu a má elegantní design s realistickými detaily. Plachetnice je vybavena přesným řízením a výkonným plachtovým systémem, který zajišťuje vy ... více »

Focus V3 RC Sailboat

Focus V3 One Meter RC Plachetnice je vysoce kvalitní model plachetnice určený pro náročné modeláře, kteří hledají realistický zážitek z plachtění. Tento model kombinuje eleganci, výkon a přesnost, což z něj činí vynikající volbu pro všechny milovníky vodních sportů a modelářství.

Klíčové vlastnosti:

- Délka trupu: 995 mm
- Šířka: 170 mm
- Celková výška: 2046 mm
- Hmotnost: 2930 g (s baterií)
- Materiál trupu: Plast s kvalitním lakováním a dekorativními nálepkami.

- Design a konstrukce: Focus V3 je navržen s ohledem na maximální výkon a stabilitu. Trup je vyroben z odolného plastu a má elegantní design s realistickými detaily. Plachetnice je vybavena přesným řízením a výkonným plachtovým systémem, který zajišťuje vynikající ovladatelnost i při silném větru.

- Elektronika a ovládání: Součástí plachetnice je 2,4GHz digitální proporcionální rádiový systém, který umožňuje přesné a spolehlivé ovládání. Elektronické komponenty jsou navrženy tak, aby odolaly vodě a zaručovaly dlouhou životnost.

Obsah balení:

- Kompletně sestavený trup s dekoracemi
- 2,4GHz rádiový vysílač a přijímač
- Výkonný plachtový systém
- Stojan na plachetnici
- Podrobný návod k použití

- Doplňky a požadavky: Pro zprovoznění modelu budete potřebovat 4 x AA baterie pro vysílač a 4 x AA baterie pro přijímač, které nejsou součástí balení.

Focus V3 One Meter RC Plachetnice je ideální volbou pro všechny, kteří hledají rasistický a vysoce kvalitní model plachetnice. Díky svému detailnímu zpracování a výkonným funkcím poskytuje nezapomenutelný zážitek z plachtění a je skvělým doplňkem každé modelářské sbírky.

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ