Insta360 držák na sedlovku

Kód
INST110-29
Značka
Insta360
Dostupnost
Cena:
1 490 Kč
s DPH

Držák je určený pro montáž na sedlovku kola. Balení obsahuje držák a teleskopickou selfie tyč s výsuvem 18-70 cm. Držák slouží k pořízení záběrů "z třetí osoby".

Lehký držák umožňující montáž kamer Insta360 i ostatních outdoor kamer. Držák je primárně určen pod sedlo kola. Dostanete tak netradiční záběry z pohledu „třetí osoby“. Přiložená tyč lze vysunout až do délky 70 cm. Zůstává na záznamech a sférických snímcích pořízených kamerou Insta360 neviditelná. Délku teleskopické tyče lze měnit od 18 - 70 cm. Držák je vyroben z tlakově lité hliníkové slitiny. Je určen pro silniční, nikoliv terénní jízdu. Maximální doporučená rychlost: 60 km/h. Pro sedlovky o průměru 25 až 32 mm. V balení:neviditelná selfie tyčdržák zadního nosníkupříslušenství stabilizačního kroužku ... více »

Lehký držák umožňující montáž kamer Insta360 i ostatních outdoor kamer. Držák je primárně určen pod sedlo kola. Dostanete tak netradiční záběry z pohledu „třetí osoby“. Přiložená tyč lze vysunout až do délky 70 cm. Zůstává na záznamech a sférických snímcích pořízených kamerou Insta360 neviditelná. Délku teleskopické tyče lze měnit od 18 - 70 cm. Držák je vyroben z tlakově lité hliníkové slitiny. Je určen pro silniční, nikoliv terénní jízdu. Maximální doporučená rychlost: 60 km/h. Pro sedlovky o průměru 25 až 32 mm.

V balení:
neviditelná selfie tyč
držák zadního nosníku
příslušenství stabilizačního kroužku

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ