Insta360 držák kamery na ruku

Kód
INST110-27
Značka
Insta360
Dostupnost
Cena:
799 Kč
s DPH

Univerzální držák na zápěstí je vybaven outdoorovým uchycením kamer Insta360 i kamer jiných značek. Flexibilní otočná rukojeť pro zachycení osobních aktivit. Robustní konstrukce, držákje vyrobený z kvalitních materiálů. Skvěle poslouží pro zachycení videí z osobního pohledu. Upevnění pomocí suchého zipu.

Univerzální držák na zápěstí je vybaven outdoorovým uchycením kamer Insta360 i kamer jiných značek. Flexibilní otočná rukojeť pro zachycení osobních aktivit. Robustní konstrukce, držákje vyrobený z kvalitních materiálů. Skvěle poslouží pro zachycení videí z osobního pohledu. Upevnění pomocí suchého zipu. Obsah balení:* 1x řemínek na zápěstí* 1x poutko na ruku* 1x 1/4 " motýl šroub* 1x adaptér pro uchycení kamery 1/4 "* 1x montážní držák ... více »

Univerzální držák na zápěstí je vybaven outdoorovým uchycením kamer Insta360 i kamer jiných značek. Flexibilní otočná rukojeť pro zachycení osobních aktivit. Robustní konstrukce, držákje vyrobený z kvalitních materiálů. Skvěle poslouží pro zachycení videí z osobního pohledu. Upevnění pomocí suchého zipu.

Obsah balení:
* 1x řemínek na zápěstí
* 1x poutko na ruku
* 1x 1/4 " motýl šroub
* 1x adaptér pro uchycení kamery 1/4 "
* 1x montážní držák

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ