RC Mobilní jeřáb - Stavebnice z kostek

Kód
DEC61081W
Značka
Double Eagle
Dostupnost
Cena:
2 290 Kč
s DPH

Tento ohromující, plně funkční, designový model mobilního jeřábu se vyznačuje vysokou hratelností, se čtyřmi ručními ovladači, které poskytují 360° rotaci, prodloužení/vysunutí lana s hákem o 70cm, či zdvihnutí ramene o 50°. Dále, funkční boční stabilizátory znehybní jeřáb, zatímco se rameno jeřábu může vysunout o dalších 34cm. Ke stavebnici může být dokoupen elektrický Power set a vše pak může fungovat na dálkové ovládání.

CaDA Mobile Crane C61081W : Popis Objevte fascinující svět stavebních strojů s modelem Mobilního jeřábu CaDA C61081W. Tento detailně propracovaný model je navržen tak, aby replikoval skutečné konstrukční jeřáby, a nabízí bohaté možnosti pro kreativní a technicky zdatné stavitele. Model je vyroben z vysoce kvalitních ABS materiálů, které zaručují dlouhou životnost a příjemný pocit při stavbě. Funkční prvky Model Mobilního jeřábu CaDA C61081W je plně funkční  a nabízí řadu realistických funkcí, které zvyšují jeho autentičnost. Jeřáb disponuje teleskopickým výložníkem, který může být rozšířen až na délku 70 cm a zvedán do úhlu 50 stupňů. Díky funkčním podpěrám je model stabilní i při náročných operacích. Rotace o 360 stupňů umožňuje přesné a plynulé ... více »

CaDA Mobile Crane C61081W

Popis

Objevte fascinující svět stavebních strojů s modelem Mobilního jeřábu CaDA C61081W. Tento detailně propracovaný model je navržen tak, aby replikoval skutečné konstrukční jeřáby, a nabízí bohaté možnosti pro kreativní a technicky zdatné stavitele. Model je vyroben z vysoce kvalitních ABS materiálů, které zaručují dlouhou životnost a příjemný pocit při stavbě.

Funkční prvky

Model Mobilního jeřábu CaDA C61081W je plně funkční  a nabízí řadu realistických funkcí, které zvyšují jeho autentičnost. Jeřáb disponuje teleskopickým výložníkem, který může být rozšířen až na délku 70 cm a zvedán do úhlu 50 stupňů. Díky funkčním podpěrám je model stabilní i při náročných operacích. Rotace o 360 stupňů umožňuje přesné a plynulé pohyby při manipulaci s nákladem.

Detailní design a realistický vzhled

Jedním z klíčových aspektů tohoto modelu je jeho důraz na detaily. Kokpit jeřábu je vybaven realistickými prvky jako jsou volant, ovládací konzole a sedadlo. Celkový design je doplněn robustními koly a autentickými stavebními komponenty, které přispívají k věrnému vzhledu skutečného stavebního stroje. Model je v měřítku 1:20 a má rozměry přibližně 60 cm na délku, 17,5 cm na šířku a 16,5 cm na výšku.

Zážitek ze stavby

Stavba tohoto modelu je nejen výzvou, ale také obrovským potěšením pro všechny nadšence do stavebnic. Sada obsahuje 1831 dílků, které jsou pečlivě navrženy tak, aby do sebe perfektně zapadaly. K dispozici je detailní návod, který provede stavitele krok za krokem celým procesem.

Další vlastnosti

Model může být rozšířen o motorizovaný modul, což umožňuje dálkové ovládání jeřábu pomocí 2.4G dálkového ovládání. Toto přidává další rozměr zábavy a umožňuje interaktivní hru s více vozidly najednou.

Proč si vybrat tento model

Mobilní jeřáb CaDA C61081W není jen stavebnice, ale plně funkční model, který přináší hodiny zábavy a vzdělávání. Je ideálním dárkem pro každého, kdo se zajímá o techniku a stavební stroje. S jeho robustním designem a realistickými funkcemi se stane skvělým doplňkem každé sbírky a středem pozornosti na každé výstavě.

Specifikace

- Počet dílků: 1831
- Rozměry modelu: 60 x 17,5 x 16,5 cm
- Rozměry balení: 10,5 x 38 x 46 cm
- Doporučený věk: 8+

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ