Porsche 919 EVO - stavebnice z kostek

Kód
DEC61016W
Značka
Double Eagle
Dostupnost
Cena:
1 790 Kč
s DPH

Model závodního auta vyrobeného podle legendárního Porsche 919 EVO z prémiového ABS materiálu v měřítku 1:9,5. Bavte se sestavováním modelu, který obsahuje 1586 součástek. Odpružené zavěšení kol, při otočení volantu zatáčí přední kola. Obsahuje pohyblivé díly - víko kufru, kryt motoru, dveře. Možnost dokoupení RC sady.

Porsche 919 EVO CaDa : Popis Prožijte radost ze stavění precizní repliky jednoho z nejikoničtějších závodních vozů s modelem Porsche 919 EVO od CaDa. Tento model inspirovaný skutečným vozem, který dominoval na závodních tratích po celém světě, nabízí úchvatný zážitek nejen pro fanoušky stavebnic, ale i pro automobilové nadšence. Funkční prvky Model Porsche 919 EVO od CaDa je bohatý na detaily a funkce, které přinášejí autentický a pohlcující zážitek. Součástí modelu je propracovaný kokpit, který nabízí realistické řízení a pohodlí. Zvedací kapota odhaluje precizně zpracovaný motor, který replikuje výkon a technologii skutečného závodního stroje. Model je také vybaven realistickým odpružením a detaily brzdového systému, což dodává celkovému vzhledu a funkčnosti na autentičnosti. Detailní design a realistický vzh ... více »

Porsche 919 EVO CaDa

Popis

Prožijte radost ze stavění precizní repliky jednoho z nejikoničtějších závodních vozů s modelem Porsche 919 EVO od CaDa. Tento model inspirovaný skutečným vozem, který dominoval na závodních tratích po celém světě, nabízí úchvatný zážitek nejen pro fanoušky stavebnic, ale i pro automobilové nadšence.

Funkční prvky

Model Porsche 919 EVO od CaDa je bohatý na detaily a funkce, které přinášejí autentický a pohlcující zážitek. Součástí modelu je propracovaný kokpit, který nabízí realistické řízení a pohodlí. Zvedací kapota odhaluje precizně zpracovaný motor, který replikuje výkon a technologii skutečného závodního stroje. Model je také vybaven realistickým odpružením a detaily brzdového systému, což dodává celkovému vzhledu a funkčnosti na autentičnosti.

Detailní design a realistický vzhled

Jedním z klíčových aspektů modelu Porsche 919 EVO je jeho neuvěřitelná věrnost skutečnému vozu. Každý prvek, od aerodynamických křidélek až po přesné proporce karoserie, byl navržen s maximální péčí a důrazem na detail. Tento model v měřítku 1:8 je věrným ztvárněním vozu, který lámal rekordy na tratích jako Nürburgring a Spa.

Zážitek ze stavby

Stavba modelu Porsche 919 EVO je náročná a uspokojující, což činí tento set ideálním pro zkušené stavitele a nadšence. Sada obsahuje 1586 dílků, které jsou pečlivě navrženy tak, aby do sebe perfektně zapadaly a vytvářely robustní a věrnou repliku skutečného vozu. Součástí balení je detailní návod, který vás krok za krokem provede celým procesem stavby.

Rozměry

- velikost: Dokončený model měří přibližně 60 cm na délku, 25 cm na šířku a 15 cm na výšku.
- velikost krabice: Rozměry balení jsou 40 cm x 20 cm x 60 cm.

Proč si vybrat tuto sadu

Model Porsche 919 EVO od CaDa je více než jen stavebnice; je to oslava inženýrství a designu. Je to ideální dárek pro všechny, kdo milují automobilovou techniku a hledají výzvu ve stavbě detailních a realistických modelů. Tento model nejenže skvěle vypadá na poličce, ale také nabízí hodiny zábavy a uspokojení při stavbě.

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ