Orion plachetnice V2 2,4GHz RTR černá

Kód
4ST308803V2
Značka
Joysway
Dostupnost
Cena:
3 190 Kč
s DPH

Plachetnice s plastovým trupem, plně vybavený RTR model s 2-kanálovou 2,4GHz soupravou.

Orion V2 RTR plachetnice Orion V2 RTR je elegantní a výkonná plachetnice, která nabízí skvělý zážitek jak pro začátečníky, tak pro zkušené modeláře. Tato plně připravená plachetnice je navržena pro snadné ovládání a vysokou stabilitu na vodě. Klíčové vlastnosti: : - Design trupu: Trup je vyroben z odolného plastu a je kompletně nabarvený s dekorativními nálepkami, což dodává modelu realistický vzhled. - Výkonný motor: Model je vybaven vodou chlazeným 390 motorem, který zajišťuje vysokou rychlost a spolehlivý výkon. - Ovládání: Součástí je 2,4GHz digitální proporcionální vysílač, který umožňuje přesné ovládání plachetnice a její směrování. - Baterie a nabíjení: Model je napájen Li-ion baterií o kapacitě 7,4V a 800mAh, která je součástí balení společně s USB nabíječkou. - Stabilita: ... více »

Orion V2 RTR plachetnice

Orion V2 RTR je elegantní a výkonná plachetnice, která nabízí skvělý zážitek jak pro začátečníky, tak pro zkušené modeláře. Tato plně připravená plachetnice je navržena pro snadné ovládání a vysokou stabilitu na vodě.

Klíčové vlastnosti:

- Design trupu: Trup je vyroben z odolného plastu a je kompletně nabarvený s dekorativními nálepkami, což dodává modelu realistický vzhled.

- Výkonný motor: Model je vybaven vodou chlazeným 390 motorem, který zajišťuje vysokou rychlost a spolehlivý výkon.

- Ovládání: Součástí je 2,4GHz digitální proporcionální vysílač, který umožňuje přesné ovládání plachetnice a její směrování.

- Baterie a nabíjení: Model je napájen Li-ion baterií o kapacitě 7,4V a 800mAh, která je součástí balení společně s USB nabíječkou.

- Stabilita: Plachetnice je navržena tak, aby byla stabilní i při silnějším větru, díky čemuž je vhodná pro různé vodní podmínky.

Technické specifikace:

- Délka trupu: 465mm
- Celková výška: 920 mm
- Šířka: 150 mm
- Hmotnost: 950 g (obsahuje baterii)

Obsah balení:

- Předem sestavený trup s grafikou
- 2,4 GHz vysílač a přijímač
- Vodou chlazený 390 motor
- Li-ion baterie 7,4V 800mAh
- USB nabíječka
- Návod k použití

Orion V2 RTR plachetnice je ideální volbou pro každého, kdo hledá kvalitní a spolehlivý model plachetnice. Díky svému detailnímu zpracování a výkonným funkcím poskytuje hodiny zábavy a je skvělým doplňkem každé sbírky modelů.

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ