Sklápěcí vůz VOLVO 1:26 RTR 2,4Ghz

Kód
DE581
Značka
Double Eagle
Dostupnost
Cena:
1 490 Kč
s DPH

Dálkově řízený model těžkého nákladního automobilu VOLVO se sklápěcí korbou v poměru 1:26. Funkce jako simulace zvuků motoru a klaksonu, simulace světel, sklápění korby a vyklápění nákladu, přednastavený demonstrační jízdní režim a další. Vyrobeno z pevného plastu, odolného proti nárazům a opotřebení.

Volvo Truck E581-003 : Popis produktu: : Zažijte sílu a všestrannost stavebních strojů s modelem Volvo Truck E581-003 od Double Eagle. Tento RC model v měřítku 1:26 je pečlivou replikou skutečného Volvo kloubového dampru A40G, ideální pro všechny nadšence stavebních strojů a modelářství. Klíčové vlastnosti: : 1. Realistický design: Model Volvo Truck E581-003 je detailně zpracovaný s věrnou replikou karoserie, která zachycuje všechny klíčové prvky skutečného stroje. Žlutá barva a autentické detaily zajišťují, že model vypadá jako skutečný dampr v miniatuře. 2. Výkonný pohon: Model je vybaven 7,4V baterií, která poskytuje dostatek energie pro pohyb a manipulaci s nákladem až do hmotnosti 3 kg. Třímotorový systém pohonu zajišťuje silný a stabilní výkon na všech typech terénu. 3. Funkční prvky: ... více »

Volvo Truck E581-003

Popis produktu:

Zažijte sílu a všestrannost stavebních strojů s modelem Volvo Truck E581-003 od Double Eagle. Tento RC model v měřítku 1:26 je pečlivou replikou skutečného Volvo kloubového dampru A40G, ideální pro všechny nadšence stavebních strojů a modelářství.

Klíčové vlastnosti:

1. Realistický design: Model Volvo Truck E581-003 je detailně zpracovaný s věrnou replikou karoserie, která zachycuje všechny klíčové prvky skutečného stroje. Žlutá barva a autentické detaily zajišťují, že model vypadá jako skutečný dampr v miniatuře.

2. Výkonný pohon: Model je vybaven 7,4V baterií, která poskytuje dostatek energie pro pohyb a manipulaci s nákladem až do hmotnosti 3 kg. Třímotorový systém pohonu zajišťuje silný a stabilní výkon na všech typech terénu.

3. Funkční prvky: Volvo Truck E581-003 má plně funkční sklápěcí korbu, která se může naklánět až o 45 stupňů, což umožňuje snadné vykládání nákladu. Navíc je vybaveno proporčním plynem a kloubovým řízením, což usnadňuje ovládání a manévrování.

4. Odolnost a stabilita: Model má pendulární systém odpružení, který zajišťuje vynikající stabilitu a schopnost překonávat překážky i při plném zažížení. To dělá tento model ideálním pro použití na náročných stavebních plochách.

5. RTR (Ready-to-Run): Volvo Truck E581-003 přichází ve verzi RTR, což znamená, že je připraven k použití ihned po vybalení z krabice. Stačí nainstalovat baterie a můžete začít objevovat všechny jeho funkce.

Tento model je skvělou volbou pro všechny, kdo hledají realistický a funkční RC model stavebního stroje. S jeho detailním zpracováním a robustní konstrukcí je Volvo Truck E581-003 perfektním doplňkem pro každou sbírku RC modelů a poskytne hodiny zábavy a užitku na každém staveništi.

Doporučeno pouze pro používání doma.

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ